Název | Množství a jednotka |
---|---|
kysané zelí | 500 g |
pikantní klobása | 2 ks |
cibule | 1 ks |
brambory | 3 ks |
špek | 30 g |
bobkový list | 1 ks |
pepř celý | 5 kuliček |
nové koření | 5 kuliček |
mletá sladká paprika | 3 lžičky |
sádlo | 2 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
drcený kmín | 1/2 lžičky |
rajčatový protlak | 1 lžíce |
zakysaná smetana | 1 ks |
sůl |
Postup: Zralé avokádo (pokud je avokádo tvrdé, necháme jej při pokojové teplotě dozrát... zobrazit recept
Postup: Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh. Do sněhu zašleháme krupicový cukr, a... zobrazit recept
Postup: Brambory oškrábeme a v celku dáme vařit. Osolíme, okmínujeme. Vaříme asi 10... zobrazit recept
Postup: Nejprve uvaříme rýži - velmi dobrá do rizota je rýže Arborio, ale může být i... zobrazit recept
Postup: Máslovou dýni oloupeme, Hokkaido loupat nemusíme, slupka vařením změkne. Dýni... zobrazit recept
Víte, že podle posledních výzkumů výskytu obezity v České republice má 35%... zobrazit článek